Izdvojeni proizvodi


Watchline novosti

Welder, usudite se biti drugaciji!

Welder, usudite se biti drugaciji!

Talijanski dizajner Italo Fontana predstavlja vam satove buducnosti. Fotohromatsko staklo koje mijenja boju zavisno od vaseg outfita,ugla i osvijetljenja ostavit ce vas bez daha! Rezultat su satovi koji prate vase raspolozenje i prilagodjavaju se trenutku! Krenite na dinamicno putovanje kroz Moody svijet i budite drugaciji!

Daisy Dixon ručni satovi u BiH!

Daisy Dixon ručni satovi u BiH!

Daisy Dixon nam donosi širok spektar ženskih satova koje bi svaka zaljubljenica u modu htjela imati! Daisy Dixon satovi su predstavljeni prvi put od Inter City Group-e u oktobru 2015 godine. U prvih par mjeseci od lansiranja Daisy Dixon satovi su očarali javnost sa interesantnim bojama, modernim floralnim printom i "razigranim" dizajnom. Mohammed Master, komercijalni direktor Daisy Dixon-a je rekao: "DNA Daisy je u življenju mode, sve kolekcije su žive, dišu te se asimiliraju u modu koja se stalno mijenja! Eklektična kolekcija Daisy satova kako prati trendove mode tako i kreira nove trendove. Daisy Dixon će biti brend koji će se često spominjati u bližoj budućnosti!" Potražite Daisy Dixon satove u našim te u prodavnicama širom BiH!

Tommy Hilfiger proljeće/ljeto 2019.

Tommy Hilfiger proljeće/ljeto 2019.

Modni brend Tommy Hilfiger svoj postanak duguje inspiraciji njegovih neumornih dizajnera da kombinuju moderno sa klasićnim stilovima. S takvim pristupom dovelo je Tommy Hilfiger da postane jedan od najpopularnijih svjetskih brendova. Svoju neraskidivu vezu sa potrosaćima Tommy Hilfiger uspostavio je prvenstveno zbog izuzetne ponude ručnih satova . Tommy Hilfiger satovi u kolekciji proljeće/ljeto 2019 donosi široku paletu materijala ( nehrđajući čelik , obojeni metal , silikon i koža ) i interesantan spoj boja gdje uglavnom preovladavaju nautička plava , crvena i bijela . Klasični satovi sa dodirom romantike i dozom modernog doprinose efektnom izgledu svakog muškarca i žene.

˄
˅